8 december 2019
17:15

Borås AIK F04

Referat: Älvängens IK 03/04 - Borås AIK F04

Två matcher denna helg och bägge slutar med 8-0 segrar. Söndagens hemmamatch startade på ett mycket bra sätt.
Första halvlek är det bara hemmalaget för hela pengen, Borås är tekniska och Futsalskolade men när vi har ett försvarsspel som sitter klockrent kommer de ingenstans. Framåt är vi grymma i avsluten precis som under gårdagen, några av målen är riktiga pärlor. Ledning med 4-0 men i början av andra halvlek jämnar spelet ut sig och vi får kämpa hårdare för att freda oss.
Men efter halva halvleken kommer målen återigen och några av målen är riktigt snygga och 6 olika målskyttar.
Totalt sett en mycket fin insats där gameplanen följs och när vi spelar som idag är vi inte roliga att ha med att göra.
Detta var årets sista seriematch och halvvägs in i seriespelet har vi 12 poäng av 12 möjliga, målskillnaden är fantastiska 22-1.